Zoeken naar voor open

Uw zoekactie voor voor open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

-.- 33 jaar Antwerpen - Lint
The kink experience
Eens geheel wat anders. Bericht vooral gericht aan de vrouw(en) van het duo. Ik zou de beleving vooral willen laten centralisteren rond squirt en/of golden shower. Ik sta open en zie dit vrij breed. Leuk voorstel met een gepaste foto krijgt mijn volledige aandacht.  

The kink experience
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
ftrekken terwijl jullie kijken
Hey ben man van 28j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel. Ik doe direct al mijn kleren uit maar sta wel open voor eerst nog een leuke babbel of een drankje indien jullie dit willen. Ik begin pas echt te masturberen wanneer jullie dit willen zien en eventueel zelf ook masturberen of met elkaar spelen. Jullie mogen ook zeggen hoe jullie me met mezelf willen zien spelen. Ben openminded dus als jullie andere/gelijkaardige voorstellen hebben kan altijd. Ik sta ook open voor contact met een vrouw indien zij (jullie) dit wilt. Bij wie mag ik eens langskomen?  

ftrekken terwijl jullie kijken
T.. 33 jaar Limburg - HASSELT
Getrouwde man in open relatie zoekt…
Hallo! Deze getrouwde man in een open relatie wil nog eens alleen op pad. Hiervoor zoek ik een leuk, verzorgd koppel dat graag een extra man wilt ontvangen. Ikzelf ben een 33-jarige man, 1m84 groot, hetero, opgeleid, verzorgd en discreet. Uiteraard verwacht ik ook discretie. Hebben jullie zin om kennis te maken en toe te werken naar een leuke date? Dan hoor ik graag jullie leuk(e) voorstel(len) en wie weet ontmoeten we elkaar snel. Groetjes  

Getrouwde man in open relatie zoekt…
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Laat jullie eens lekker verwennen
Ik verwen koppels van kop tot teen. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen (versa). Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Laat jullie eens lekker verwennen
Afrikaanse Bull 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bull
Ik ben een man de die veel plezier beleeft met vrouwen met een open geest hoog libido. Ik ben gehecht aan hygiëne, discretie en wederzijds respect. Zittend op mijn gezicht met mijn harde paal brengt je gegarandeerd naar de 7de hemel. Ik ben een bull die graag alleenstaande vrouwen of in een cuckold situatie bevind. Ik hoor graag van je reactie  

Bull
Openminded 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht voor trio of cuckolddate deze middag of ergens komende weke
Hallo, ik ben een jonge man van 1.70m 70kg 16cm intiem geschoren, hygiënisch, sportief en vooral niet opdringerig. Ik zoek een koppel dat kan ontvangen en er graag eens een man bij heeft of waar de man toekijkt hoe zijn vrouw verwend wordt. Maar zoals ik al zei ik ben dus geen macho type en niets moet en alles mag... Zelf gemiddeld en zeker niet groot geschapen dus graag koppels die het normale zoeken :) en leeftijd speelt geen rol voor mij. Zelf kan ik helaas moeilijk ontvangen doordat er veel familie in de buurt woont, maar verplaatsen en de afstand is geen probleem. Kan voornamelijk op avonden in de week of weekends. Bij reactie stuur ik zeker een recent fotootje. Ik sta zelf voor veel open en durf gerust wat experimenteren, dus andere verzoekjes zeker welkom.  
Tom Vandamme 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30-jarige man zoekt plezier met sympathiek mv stel
Welk koppel wilt samen genieten? 30j, 1m87, 89, 19x5, Gent. Open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen. Tot binnenkort!  
Tom 33 jaar Limburg - Genk
11u in genk
Hoi ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd ik ben rond half 11 11u in genk. Waar kan ik langs gaan voor wat plezier. Kan voor vrouw of voor beiden sta voor veel open Stuur je stats foto en voorstel. Grts tom  
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen.Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
2 vrienden 30 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Wij twee verzorgde klasse mannen op zoek naar koppel of vrouw
Hallo iedereen! Wij zijn twee goede vrienden van elkaar die al veel samen gedaan hebben en daarom zijn wij op zoek naar iets nieuws. Ons even voorstellen, wij zijn beiden zeer verzorgd en hygiënisch. Beiden mannen glad geschoren op de juiste plaatsen. De ene is 30 jaar 1.79 69kg en de andere is 58 jaar 1.80 80kg. Dit is nieuw voor ons, maar wij hebben zeker en vast ervaring met koppels of vrouwen alleen. Wij zijn twee bezorgde mannen die weten hoe ze een vrouw moeten verwennen. Wij houden van leuke dingen zoals samen uiteten, wat drinken, (het ijs breken) en daarna lekker het vrouwtje volledig verwennen. Veel kan maar vooral niks moet! Wij staan open voor veel dingen, dus laat maar komen. Hopelijk tot snel! Geile Groetjes van ons xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10